Weetjes

 • Privacyverklaring van Felice Bachofner

  Privacyverklaring van Felice Bachofner

  Privacyverklaring van Felice Bachofner, FB Behandelingen Deze Privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die Felice Bachofner, FB Behandelingen verwerkt van haar klanten. Indien je klant wordt van Felice Bachofner, FB Behandelingen of om een andere reden persoonsgegevens aan Felice... Lees meer »
 • Afvallen met het eiwitdieet van SanaSlank?

  Afvallen met het eiwitdieet van SanaSlank?

  Afvallen met het eiwitdieet van SanaSlank? Is het nu de tijd voor jou om te gaan afvallen en wel 5 tot 10 kilo per maand aan gewicht te verliezen? Wil jij meer energie? Wil jij geen verlies van spiermassa? Wil... Lees meer »
 • Hoofdstukken uit het smoezenboek om niet te hoeven afvallen

  Hoofdstukken uit het smoezenboek om niet te hoeven afvallen

  Zo vaak aan een dieet begonnen, zonder resultaat. Afvallen op alleen calorie vermindering gaat inderdaad niet werken. Je stofwisseling gaat langzamer werken omdat je voeding te weinig energie bevat, je voelt je alleen maar slap,moe en hongerig. Het moment dat... Lees meer »
 • Hoofdstukken uit het smoezenboek om niet te hoeven afvallen

  Hoofdstukken uit het smoezenboek om niet te hoeven afvallen

  Zo vaak aan een dieet begonnen, zonder resultaat. Afvallen op alleen calorie vermindering gaat inderdaad niet werken. Je stofwisseling gaat langzamer werken omdat je voeding te weinig energie bevat, je voelt je alleen maar slap,moe en hongerig. Het moment dat... Lees meer »
 • STRAK EN STRALEND MET NAALDLOZE MESOTHERAPIE NAAR DE KERST

  STRAK EN STRALEND MET NAALDLOZE MESOTHERAPIE NAAR DE KERST

    Naaldloze Mesotherapie ofwel meso electroporatie is de techniek om de huid op te peppen. Deze snelle en diepe manier van de huidverbetering, is direct zichtbaar. Via deze methode breng je hoogwaardige  werkstoffen in de cel van de diepere huidlagen.... Lees meer »
 • HUIDVERBETERING

  HUIDVERBETERING

  HUIDVERBETERING... Lees meer »
 • GEBRUIK JIJ DE JUISTE KLEUR FOUNDATION?

  GEBRUIK JIJ DE JUISTE KLEUR FOUNDATION?

  Gebruik jij de juiste kleur foundation? Of vind je het ook zo moeilijk om de juiste kleur foundation te bepalen? Als je je huid eens goed bekijkt en vergelijkt, dan zal je zien dat de kleur van persoon tot persoon... Lees meer »
 • DEMONSTRATIE AVOND TEGEN VETROLLETJES

  DEMONSTRATIE AVOND TEGEN VETROLLETJES

  DEMONSTRATIE AVOND TEGEN VETROLLETJES Heb jij ook last van vetrolletjes die je maar niet weg krijgt? Of dat buikje na de zomer? Misschien wil je wel wat meer shape in je armen of benen. Woensdagavond 19 oktober 2016 geef ik... Lees meer »
 • 50+

  50+

  Ben ik 50+ of 50++? Vandaag ben ik 52 geworden en dit is geen marketing stunt van ik ben jarig en trakteer, of gaan we wat drinken? Nee ik doe iets op deze dag wat ik leuk en fijn vind... Lees meer »
 • HUIDVERZORGING EN COSMETICA

  HUIDVERZORGING EN COSMETICA

  Ik heb je iets te vertellen over huidverzorging en cosmetica. Over wat het wel doet en niet doet. Over wat het kan en wat het niet kan. Heb je het ook een beetje gehad met allerlei middeltjes die veel beloven... Lees meer »
 • WAT JE HUID ECHT NODIG HEEFT!

  WAT JE HUID ECHT NODIG HEEFT!

  Onze huid wordt al van voor de geboorte beschermd door een olieachtig laagje dat haar soepel, vochtrijk en goed verzorgd houdt. Dit beschermlaagje wordt door de huid zelf aangemaakt, maar neemt ook vuil op. Elke keer als de huid gereinigd... Lees meer »
 • STRAAL JIJ NOG OP JE 50ste

  STRAAL JIJ NOG OP JE 50ste

  Mannen worden vaak als charmant bestempeld naar mate zij ouder worden , maar wij vrouwen komen daar  slechter vanaf.   Toch hebben wij een enorme keuze aan potjes met cosmetica en gebruiken wij vrouwen gemiddeld zo’n 12 producten per dag,... Lees meer »
 • FLAUWE KUL IN COSMETICA KRETEN!

  FLAUWE KUL IN COSMETICA KRETEN!

  De meeste gangbare cosmeticakreten. Trap je er nog steeds in? Hoog tijd om een aantal cosmeticakreten eens onder de loep te nemen en even nader te verklaren. “Hypoallergeen”: is bedoeld om aan te duiden dat een product geschikt is voor... Lees meer »
 • Analyseer je cosmetica. Zo maak je een gezonde keuze!

  Analyseer je cosmetica. Zo maak je een gezonde keuze!

  Met de duizenden cosmetische producten op het schap is het steeds moeilijker om een bewuste, gezonde keuze te maken. Eigenlijk is de enige informatie die je voor waar kunt nemen, de ingrediëntenlijst op de verpakking van het product. De kunst... Lees meer »
 • Eczeem en huidverzorging

  Eczeem en huidverzorging

  De meest voorkomende huidaandoening is eczeem. Een ander woord voor eczeem is dermatitis. De huid met eczeem jeukt en is rood, droog en schilferig, en daardoor ook gedehydrateerd. Ze is soms verdikt (lichenificatie) en kan met helder vocht gevulde blaasjes... Lees meer »
 • Bionome huidverzorging

  Bionome huidverzorging

  100% eerlijk en 100% werkzaam: Bionome huidverzorging Courant gebruikte begrippen als “natuurcosmetica”, “hypoallergeen”, “organisch”, “dermatologisch getest”, ‘BDIH-gecertificeerd” kunnen erg misleidend zijn omdat ook in zulke producten nog steeds allergenen (parfums en conserveringsmiddelen) worden gebruikt waardoor de huid ziek kan worden.... Lees meer »
 • Huid versus muur

  Huid versus muur

  Door een tekort aan vocht in de bovenste huidlaag (hoornlaag of stratum corneum) ontstaan de bekende droogte rimpels, die een eerste teken zijn van huidveroudering. De huid goed hydrateren is dan ook zeer belangrijk om dit in de mate van... Lees meer »
 • Kerstrollade versus vetrolletjes

  Kerstrollade versus vetrolletjes

  Voor je het weet zit je je weer aan de kerstrollade! Maar zijn de vakantierolletjes er al af? Met de CCAV PRO wordt plaatselijk vet aangepakt door middel van rode led (warmte) en lag ultrasone geluidsgolven (cavitatie). De kuurmogelijkheden zijn op verzoek... Lees meer »
 • Laat je huid niet verdampen!

  Laat je huid niet verdampen!

  Door een tekort aan vocht in de bovenste huidlaag (de hoornlaag of stratum corneum) ontstaan de bekende droogterimpeltjes, die een eerste teken zijn van huidveroudering. De huid goed hydrateren is dan ook zeer belangrijk om dit in de mate van... Lees meer »
 • Zomer 2015, hittegolf!!!

  Zomer 2015, hittegolf!!!

  Wij zijn niet geboren om ons zelf te barbecueën Smeer bewust en zon verstandig!!! Zonnebrand met een mineraal filter (zonder schadelijke stoffen) – reflecteert het zonlicht ipv te absorberen, straling komt dus niet in de huid – werkt onmiddellijk, ideaal... Lees meer »
 • Wat zijn huidvitamines?

  Wat zijn huidvitamines?

  In teksten over cosmetica en cosmetische ingrediënten kom je steeds vaker de term ‘huidvitamines’ tegen. Ze worden omschreven als “onontbeerlijk”, “cruciaal”, van “primordiaal belang” en “essentieel”. En worden ook vaak aan cosmetische producten toegevoegd. Nu, welke zijn nu precies die... Lees meer »
 • Altrasound, Ultrathin, Ultraslank!!!

  Altrasound, Ultrathin, Ultraslank!!!

  Met de lage ultrasone geluidsgolven (cavitatie) en rode led kun je vetrolletjes, kwabbetjes en cellulitits aanpakken. Zelf had ik na de overgang een vormloos lijf, geen taille meer. Leuk is dat niet en ik klaagde ook bij mijn vriendinnen, dat ik... Lees meer »
 • Hoe voed jij je huid?

  Hoe voed jij je huid?

    DR. BAUMANN COSMETIC garandeert je een gezonde natuurlijke huidverzorging met maximale werking. Je verzorgingsproducten zijn de dagelijkse “voeding van de huid”. Het is daarom van doorslaggevend belang dat de samenstelling ervan gezond én doeltreffend is. Er zijn 7 belangrijke... Lees meer »
 • Stralend voor de kerst !!!

  Stralend voor de kerst !!!

  Een werkstof in een serum is effectiever als deze de diepere huidlagen bereikt. Met naaldloze mesotherapie worden de werkzame stoffen niet met injectie onder de huid gebracht maar met behulp van onschadelijke elektrische pulsen en micromassage. De behandeling is pijnloos en er... Lees meer »
 • 11 MEI MOEDERDAG

  11 MEI MOEDERDAG

  5 TIPS voor een heel persoonlijk verwencadeau  voor MOEDER: 1 Ontspanning                 Kruidenstempelmassage 2 Natuurlijke Facelift     Naaldloze Mesotherapie 3 Body contouring           C-CAV PRO 4 Verzorging    ... Lees meer »
 • PUURR vanaf heden bij Felice Bachofner

  PUURR vanaf heden bij Felice Bachofner

  PUURRe ontspanning Get ZeNNN…..             Try PUURR……..... Lees meer »
 • DEMONSTRATIE AVOND

  DEMONSTRATIE AVOND

  UITNODIGING! DEMONSTRATIE AVOND C-CAV PRO bodycontouring & Voeding C-CAV PRO is een revolutionaire manier om plaatselijke vetophopingen en cellulitis aan te pakken. Pijnloos, veilig, snel en met direct zichtbaar resultaat! Ik laat je zien hoe de C-CAV PRO dit doet!... Lees meer »
 • VALENTIJN 14 februari

  VALENTIJN 14 februari

                           Om je valentijn te laten weten,                          hoe speciaal zij of hij is.                          Geef een valentijnscadeaucheque,                          naar waarde, behandeling of kuur!!!... Lees meer »
 • DEMONSTRATIEAVOND

  DEMONSTRATIEAVOND

  UITNODIGING! DEMONSTRATIEAVOND WEG MET OVERTOLLIG VET EN CELLULITIS! C-CAV PRO is een revolutionaire manier om plaatselijke vetophopingen en cellulitis aan te pakken. Pijnloos, veilig, snel en met direct resultaten! Vrijdagavond 31 januari van 19.30 tot 21.30 Je hoeft je niet... Lees meer »
 • GOED VOORNEMEN!

  GOED VOORNEMEN!

  C-CAV PRO helpt u met goede voornemens waar te maken! Uw buikomvang kan 4 tot 11 cm verminderen na een kuur. Wie wil dit nou niet?... Lees meer »
 • CADEAUTIP VOOR DE FEESTDAGEN

  CADEAUTIP VOOR DE FEESTDAGEN

  Verras je moeder, vriendin, partner, oma of collega met een cadeaubon. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen! Naar waarde, behandeling of kuur.... Lees meer »
 • DEMONSTRATIE AVOND C-CAV PRO bodycontouring

  DEMONSTRATIE AVOND C-CAV PRO bodycontouring

  WEG MET OVERTOLLIG VET EN CELLULITIS! C-CAV PRO is een revolutionaire manier om plaatselijke vetophopingen en cellulitis aan te pakken. Pijnloos, veilig, snel en met direct zichtbare resultaten! C-CAV PRO is net zo effectief als liposuctie, zonder dat u ervoor... Lees meer »
 • Demonstratie avond C-CAV PRO op 22 november 2013

  Demonstratie avond C-CAV PRO op 22 november 2013

  WEG MET OVERTOLLIG VET EN CELLULITIS! C-CAV PRO is een revolutionaire manier om plaatselijke vetophopingen en cellulitis aan te pakken. Pijnloos, veilig, snel en met direct zichtbare resultaten! C-CAV PRO is net zo effectief als liposuctie, zonder dat je ervoor onder... Lees meer »