Acties

 • WEG MET DIE ZOMERSE VETROLLETJES DOOR CAVITATIE!

  WEG MET DIE ZOMERSE VETROLLETJES DOOR CAVITATIE!

  Vetrolletjes: Oeps mijn vetrolletjes zijn weer wat gegroeid. Door die geweldige ontspannende vakantie, het luieren, lekkere eten en drinken is het weer zo ver. Mijn broek is gekrompen en mijn buik en lovehandles hangen er weer over. Cavitatie: We maken... Lees meer »
 • AFTER SUMMER BOOST

  AFTER SUMMER BOOST

  Een after summer boost voor een stralende huid die je bruine kleur langer vast houdt. Je huid heeft nu intense hydratatie en voeding nodig. Er zijn oplossingen om je huid weer te herstellen en er voor te zorgen dat je... Lees meer »
 • MET CAVITATIE VAN JE VETROLLETJES AF!!!

  MET CAVITATIE VAN JE VETROLLETJES AF!!!

  Cavitatie: We maken gebruik van cavitatie bij overtollig vet en cellulitis. Cavitatie ontstaat door de CCAV PRO laagfrequent ultrasound. De laagfrequent geluidsgolven creëren een hoge trillingsenergie in het weefsel net onder de huid. Door deze trillingsenergie wordt er beweging en... Lees meer »
 • CELLULITIS, CELLULITE OF SINAASAPPELHUID

  CELLULITIS, CELLULITE OF SINAASAPPELHUID

  Cellulitis, cellulite of sinaasappelhuid Wil jij in circa 3 weken echt verbetering van je cellulite of sinaasappelhuid? Lees dan wat de C-CAV PRO voor jou kan betekenen! Met cellulitis, cellulite of sinaasappelhuid wordt vaak de hobbelige, bobbelige uitstraling van de... Lees meer »
 • SUPERSTUNT: WEG MET PLAATSELIJK VET DOOR DE CCAV PRO

  SUPERSTUNT: WEG MET PLAATSELIJK VET DOOR DE CCAV PRO

  Ik kan de zon niet laten schijnen maar wel helpen je overtollig vet te laten verdwijnen!   Wat was het genieten de afgelopen dagen, maar de zichtbaarheid van de vetrolletjes door de dunne kleding is niet fijn. Wil je snel... Lees meer »
 • TREAT MAMA WELL MOEDERDAG ACTIE

  TREAT MAMA WELL MOEDERDAG ACTIE

  Tot 6 mei online te boeken de speciale treat mama  well behandeling. Een heerlijke ontspannen verwen behandeling voor alle mama’s. Reinigen, peeling, stomen, masker en massage. Tevens een goed begin voor het voorjaar om de huid te ontdoen van alle... Lees meer »
 • VET, VETROLLETJES EN VETKWABBETJES

  VET, VETROLLETJES EN VETKWABBETJES

  Word jij ook niet blij van je vetjes? Lekker hoor dat weer, maar toen ik vanmorgen mijn kleding aan deed schrok ik wel. Wat zie je toch veel in dunnere kleding, pff hoe moet ik al die vetrollen camoufleren? Plaatselijke... Lees meer »
 • PFF mijn kleren zijn gekrompen!!!

  PFF mijn kleren zijn gekrompen!!!

  Er hangt iets over mijn broekrand en het is zeker niet mijn riem. Het was zo gezellig de afgelopen feestdagen. Och hier een oliebolletje en daar een drankje met een hapje. Maar nu…… Moet ik mijn buik in houden en... Lees meer »
 • Weg met die kerststress!!!

  Weg met die kerststress!!!

  De kerst zit er weer op. Wat was het gezellig, al die bezoekjes, het lekkere eten en okay ook wat verplichtingen en drukte met boodschappen. Om te ontspannen en weer op te laden heb ik een geweldige aanbieding voor je.... Lees meer »
 • After-summer boost!

  After-summer boost!

  De vakanties lopen op zijn eind. Risico in de vakantie is te veel zon, later naar bed en ander eet patroon. Geef je huid de oppepper die het nu nodig heeft om langer te genieten van het zomerse kleurtje en te... Lees meer »
 • Wil jij strak in je bikini?

  Wil jij strak in je bikini?

  Heb jij vetrolletjes? Heb jij wat op je heupen gespaard? Misschien heb je wel cellulitis! Ik heb de C-CAVPRO, die je helpt omvang te verminderen en vet te reduceren per behandelzone. Hoe …..   d.m.v. rode led en lage ultrasound golven. Je kan... Lees meer »
 • Altrasound, Ultrathin, Ultraslank!!!

  Altrasound, Ultrathin, Ultraslank!!!

  Met de lage ultrasone geluidsgolven (cavitatie) en rode led kun je vetrolletjes, kwabbetjes en cellulitits aanpakken. Zelf had ik na de overgang een vormloos lijf, geen taille meer. Leuk is dat niet en ik klaagde ook bij mijn vriendinnen, dat ik... Lees meer »
 • MTB-TEAMHUIZEN strijd tegen de ziekte van Duchenne

  MTB-TEAMHUIZEN strijd tegen de ziekte van Duchenne

   Het MTB TEAM HUIZEN fietst 700 km in 7 dagen door 4 landen met 1 doel: Strijd tegen de ziekte van Duchenne!!!  Het MTB TEAMHUIZEN en FB-Behandelingen, hebben een mooie actie. Koop een behandeling bij MTB TEAMHUIZEN en FB-Behandelingen geeft... Lees meer »
 • Voorjaars boost

  Voorjaars boost

  25 maart won via Facebook Ingrid Molenaar de voorjaars boost behandeling. Vandaag met een zonnetje op de achtergrond, mocht ik Ingrid deze ontspannende  behandeling geven en zelfs fotograferen (dat hebben we ter plekke verzonnen) . Dank je wel Ingrid. Ik ga... Lees meer »
 • Heb jij plaatselijk vet dat maar niet weg wil?

  Heb jij plaatselijk vet dat maar niet weg wil?

  Dan heb ik goed nieuws voor je. UITNODIGING DEMONSTRATIEAVOND Want ook zonder chirurgische ingreep kun je weer een strakkere buik krijgen of gladde benen. De C-CAV PRO is een revolutionaire manier om plaatselijke vetophopingen en cellutitis aan te pakken. Demonstratieavond... Lees meer »
 • Voorjaars boost

  Voorjaars boost

   VOORJAARS BOOST, Wat dacht je van een scrub gevolgd door een heerlijke rugmassage met kruidenstempels. Vervolgens lekker je gezicht ontdoen van alle dode huidcellen, een dieptereiniging en een ontspannende kruidenstempelmassage voor je gezicht gevolgd door een masker. En dat voor... Lees meer »
 • gratis parafine handbad bij gezichtsbehandeling in februari!!!

  gratis parafine handbad bij gezichtsbehandeling in februari!!!

  Februari actie: bij iedere gezichtsbehandeling een gratis parafine handbad! Een echte oppepper voor de ‘winter’ handen, deze periode van het jaar.... Lees meer »
 • Is de kerstrollade op je heupen gaan zitten!!!

  Is de kerstrollade op je heupen gaan zitten!!!

  Dan is mogelijk bodycontouring iets voor je. Met de C-CAV PRO behandeling wordt plaatselijk vet aangepakt door middel van warmte (rode leds) en lage ultrasone geluidsgolven (cavitatie). Zeer aantrekkelijk, nu de prijzen van 2014 gelden tot 31 januari 2015. Natuurlijk... Lees meer »
 • It’s me time

  It’s me time

  DECEMBER JANUARI SPECIAL!!! In deze drukke periode een ontspannende gezichtsbehandeling bij uw schoonheidssalon in Huizen. IT’S ME FACIAL TIME De behandeling: Ervaar de warmte van de kruidenstempels en laat alles los. De reiniging en epilatie ontbreken niet. Deze wordt opgevolgd... Lees meer »
 • NOVEMBER 10 % KORTING OP ALLE C-CAV BEHANDELINGEN

  NOVEMBER 10 % KORTING OP ALLE C-CAV BEHANDELINGEN

  De gehele maand november ontvang je 10% korting op je C-CAV behandelingen. We gaan de strijd tegen het plaatselijk vet aan zodat je rond de kerst strakker in je kerst outfit kan. Weg met de overtollige vetrolletjes, kwabbetjes. Deze actie... Lees meer »
 • WEG MET DIE VAKANTIE VET ROLLETJES!!!

  WEG MET DIE VAKANTIE VET ROLLETJES!!!

  De gehele maand september, bij een C-CAV PRO kuur een ondersteunend verzorgingsproduct voor thuis!        ... Lees meer »
 • ZOMER OPENING

  ZOMER OPENING

          De gehele zomerperiode gewoon open!!!... Lees meer »
 • Demonstratieavond 31 januari 2014!

  Demonstratieavond 31 januari 2014!

    Tijdens demonstratieavond wilde deze mevrouw wel model zijn, voor de C CAV PRO bodycontouring. Direct resultaat van 3 cm vermindering buikomvang!... Lees meer »