Naaldloze mesotherapie

Minder rimpels én een jongere huid!

Als je last hebt van rimpels, een verouderde, droge of vermoeide huid, acne of pigmentvlekken ben je bij mij aan het goede adres. Met naaldloze mesotherapie wordt je huid weer strakker, gladder, gezonder en zachter.

Mesotherapie wordt in de cosmetische wereld veel gebruikt om verschillende soorten problemen te behandelen. Een groot nadeel van deze methode is echter dat er gebruik wordt gemaakt van injecties.Door middel van kleine prikjes worden er werkzame stoffen in de huid gespoten. Deze behandelingen zijn niet alleen pijnlijk, máár bieden ook kans op infecties.

Naaldloze mesotherapie is de oplossing!

Met naaldloze mesotherapie worden de werkzame stoffen niet met injecties onder de huid gebracht maar met behulp van onschadelijke elektrische pulsen en micromassage. De behandeling is pijnloos en er is geen infectiegevaar.

Magneet

Het meso-apparaat is eigenlijk een grote magneet. Door het magnetische veld dat het apparaat creëert, worden de speciale serums de huid ingebracht. De actieve ingrediënten in de serums maken de huid zichtbaar en voelbaar strakker, jonger en zachter.

Afhankelijk van de huidproblemen en klachten gebruik ik diverse soorten serums. Zo worden specifieke huidproblemen effectief en pijnloos aangepakt. Daarnaast werk ik met peelings en eventueel andere gezichtsbehandelingen, voor het mooiste resultaat!

Met naaldloze mesotherapie is er dus geen kans op infectie, blauwe plekken of andere vervelende bijwerkingen. Naaldloze mesotherapie is ook prima te combineren met andere cosmetische behandelingen. Naaldloze mesotherapie maakt de huid jonger en gezonder.


Wilt u een afspraak maken? Bel (035-5261818) of mail mij dan!

Regio: Huizen, Bussum, Blaricum, Laren