Stoelmassage

Stoelmassage is een combinatie van klassieke massage en Japanse drukpuntmassage. Deze massage wordt gegeven in een speciaal ontwikkelde ergonomische stoel. Je houdt bij deze massagevorm je kleding aan. Tijdens deze massage worden nek, schouders, rug, armen, handen en hoofd behandeld. Stoelmassage heeft een weldadig effect, de doorbloeding en de energiestroming wordt gestimuleerd. De stressgevoelige lichaamsdelen die aangepakt worden zullen afnemen in spanning en stijfheid. Stoelmassage is tevens een preventieve vorm van massage die bijvoorbeeld vastzittende schouders, stijve nek en hoofdpijn kan helpen voorkomen. Bij regelmatige behandeling worden stress en vermoeidheid verminderd.

  • stoelmassage
  • Stoelmassage

Stoelmassage op de werkplek

Stoelmassage krijgt steeds meer bekendheid bij gemeenten, bedrijven en instellingen. Desgewenst kom ik langs voor een demonstratie en uitleg over deze vorm van massage. Een stoelmassage op de werkplek duurt 20 minuten per persoon. Per uur zijn drie behandelingen mogelijk. Het tarief wordt in overleg samengesteld en is afhankelijk van het aantal stoelmassages en de contractvorm. Desgewenst geef ik ook stoelmassage bij andere gelegenheden, bijvoorbeeld op beurzen, voor verenigingen of op feesten.

Stoelmassage in de praktijk

Ik bied iedereen de mogelijkheid om gebruik te maken van deze massage in mijn praktijkruimte te Huizen. Een individuele stoelmassage duurt 30 minuten, waarvan circa 20 minuten massage en 10 minuten voor binnenkomst en afronden.

Tip: vertel het je baas


Wilt u een afspraak maken? Bel (035-5261818) of mail mij dan!

Regio: Huizen, Bussum, Blaricum, Laren