Kruidenstempelmassage

Van alle massages is de kruidenstempelmassage het meest doordringend. De kruidenstempels zijn warm gestoomd (+/- 50 graden Celsius). Kruidenstempels zijn buideltjes gevuld met een kruidenmix die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bezitten. Deze massage is Oosters van oorsprong, er wordt gemasseerd en gewerkt op de meridianen en de acupunctuur punten.
Behalve de uitgebalanceerde kruiden in de stempels die zijn werking hebben, brengt deze massage diepe ontpanning en een weldadig effect.
Massage Felice Bachofner

Gezichtsbehandeling Felice Bachofner

Ontspanningsmassage om energieker te worden

De massage met stempels activeert de stofwisseling en verbetert de bloedsomloop. De kruiden reinigen, regeneren en verzorgen de huid op intensieve wijze. De helende effecten van de warme kruiden hebben hun werking tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De warmte heeft ook een positieve invloed op de doorbloeding.

De bloedvaten zetten uit, de huid wordt intensiever doorbloed en afvalstoffen in spieren kunnen sneller afgevoerd worden. De aroma’s van de kruiden werken helend en ontspannend, de neusslijmvliezen zijn erg gevoelig voor de geuren en invloeden van de kruiden. De massage stimuleert het lichaam om beter te functioneren en brengt het tegelijkertijd tot rust. Het lichaam tintelt uren nog na de massage.

Een kruidenstempelmassage is ideaal voor wie gespannen, moe of opgebrand en lusteloos is. Door de uitgekozen kruiden ontspant en reinigt je lichaam waardoor je weer ruimte creeërt voor nieuwe energie. Zeker bij stressvolle periodes geeft deze massage je nieuwe energie om problemen aan te pakken. De massage brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, jicht en spierdystrofie.


Stijve spieren ontspannen

Kruidenstempelmassage heeft effect op je lichaam door de reinigende, afvoerende en ontspannende werking. Het zet je bloedcirculatie en lymfcirculatie aan. Stijve spieren en spanningen kunnen weer ontspannen.

De circulatie die door je lichaam heen stroomt geeft weer ruimte en energie en vermindert stress. Het enorme genot van deze massage heeft een weldadig effect op je welzijn.

Spanning en/of andere klachten

Indien je last hebt van spanningen, spierproblemen, fibromyalgie, gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose (niet ontstoken) denk dan eens aan een massage met kruidenstempels.

Mogelijk biedt het jou verlichting. Voordat we aan de massage beginnen zal ik een intake afnemen, helaas is de kruidenstempelmassage niet voor iedereen geschikt door de warmte werking.


Wilt u een afspraak maken? Bel (035-5261818) of mail mij dan!

Regio: Huizen, Bussum, Blaricum, Laren