WEG MET DIE ZOMERSE VETROLLETJES DOOR CAVITATIE!

C-CAV Felice BachofnerVetrolletjes:

Oeps mijn vetrolletjes zijn weer wat gegroeid. Door die geweldige ontspannende vakantie, het luieren, lekkere eten en drinken is
het weer zo ver. Mijn broek is gekrompen en mijn buik en lovehandles hangen er weer over.

Cavitatie:

We maken gebruik van cavitatie bij overtollig vet en cellulitis.
Cavitatie ontstaat door de CCAV PRO laagfrequent ultrasound. De laagfrequent geluidsgolven creëren een hoge trillingsenergie in het weefsel net onder de huid. Door deze trillingsenergie wordt er beweging en plaatselijk druk verschil gegenereerd tussen lichaamsvocht en vetcellen.

Wat is Cavitatie?

Het proces van cavitatie gebeurt in water, het is daarom van belang om voldoende water te drinken. Cavitatie ontstaat in een bewegende vloeistof (lichaamsvocht). De druk in de bewegende vloeistof en vetcellen zijn niet gelijk. In de bewegende vloeistof wordt de druk lager en in de vetcellen wordt deze hoger. Door de trillingsenergie, die gecreëerd wordt door de lage ultrasound, staan de vetcellen onder druk. De vetcellen zijn permeabel waardoor zij kunnen imploderen.hoi2

Wat gebeurt er tijdens een behandeling met de CCAV PRO Cavitatie?

De CCAV PRO lage ultrasound met rode led, stuurt korte hittegolven in de oppervlakte lagen van de huid. Hierdoor komt het weefsel net onder de huid en de vetcellen in beweging. Daarnaast zal de rode led warmte produceren, deze techniek stimuleert de aanmaak van collageen en leidt tot samentrekking van vezels van de huid. Deze contractie is de bron van spanning die de huid haar stevigheid geeft.

Is een behandeling met Cavitatie pijnlijk?

Een behandeling met de CCAV PRO is niet pijnlijk, wel kan je warmte, tinteling of stromen in het lichaam ervaren. Ook zal je piepjes horen.

Voor wie is het geschikt en wat zijn de behandelzone’s met Cavitatie?

Behandeling met cavitatie gebruik je voor probleemzones die je met voeding en sporten niet weg krijgt. Voor vrouwen en mannen is een behandeling met cavitatie geschikt.

Buik
Heupen
Billen
Laterale bekken
Benen
Rug
Knieen
Armen

Zijn de resultaten met cavitatie blijvend?

De vetcellen die vernietigd zijn door de cavitatie worden op natuurlijke wijze uitgescheiden door ons lichaam en kunnen zich ook niet meer opvullen. De vetcellen die niet vernietigd zijn kunnen zich wel opvullen, daarom is het van belang om een gezond eet en leefpatroon aan te houden.

Hoeveel behandelingen heb ik met Cavitatie nodig?

De behandelzone wordt besproken, de ernst van de vetophopingen van het te behandelen lichaamsdeel en de doelen die je zelf stelt krijg je advies over het aantal behandelingen. Er is een gemiddelde tussen de 6 en 12 behandelingen noodzakelijk om gewenst resultaat te bereiken.

Een nazomerse aanbieding:

C-CAV PRO 30 min. € 65 nu € 55
kuur 6 behandelingen* € 325 nu € 300
kuur 10 behandelingen* € 520 nu € 475

C-CAV PRO 40 min. € 75 nu € 65
kuur 6 behandelingen* € 375 nu € 340
kuur 10 behandelingen* € 600 nu € 550

* betaling in één keer
deze aanbieding geldt tot 31 oktober 2016

Heb jij last van vetrolletjes? Laat in een reactie weten met welke behandelzone jij problemen hebt, dan nodig ik je uit voor een intakegesprek.

WEG MET DIE ZOMERSE VETROLLETJES DOOR CAVITATIE!

2 gedachten over “WEG MET DIE ZOMERSE VETROLLETJES DOOR CAVITATIE!

 • 4 januari 2017 om 09:45
  Permalink

  Mijn vriendje heeft een aantal probleemzones die hij met voeding en sporten niet weg krijgt. Dit zou misschien inderdaad iets voor hem zijn.

  Gr.
  Bjorn

  Beantwoorden
  • 5 januari 2017 om 22:08
   Permalink

   Beste Bjorn, Je vriend mag altijd contact opnemen om een gratis intake te doen. Met vriendelijke groet, Felice

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.